baby

Als verloskundige Rotterdam speel je een enorm belangrijke rol in de zwangerschappen maar ook in de bevalling van veel vrouwen. Zij begeleiden vrouwen tijdens de zwangerschap om zichzelf te kunnen voorbereiden over wat er komen gaat. Dit gaat vanaf het moment dat je zwanger bent tot aan het bevallingsproces. Je kan dus hulp krijgen voor als je het zelf niet weet. Veel vrouwen vinden dit een uitkomst en willen hier dan ook maar graag gebruik van maken. 

Zwanger en extra ondersteuning

Een verloskundige Rotterdam kan dus vrouwen die zwanger zijn helpen met keuzes te maken over de zwangerschap maar ook over de bevalling. Er zijn namelijk een aantal keuzes die je moet maken voordat je gaat bevallen. Dit kan zijn of je wilt bevallen bij jouw thuis, in een polikliniek of in het ziekenhuis. Ook steeds meer vrouwen kiezen er voor om te bevallen in een geboortecentrum. Deze extra helpende hand helpt deze vrouwen dus op weg zodat er veilig en gemakkelijk kan worden bevallen. Indien dit niet kan dan is er een plan waar er over kan worden gegaan op medische hulp. Zo komen je baby en jij altijd uit de situatie.

Gezondheid van jouw en je baby

 Ook kan het zo zijn dat deze extra helpende hand je helpt met de gezondheid van jouw en je baby. Er worden regelmatig controles uitgevoerd, dit is belangrijk omdat je natuurlijk niet wilt dat er iets met je baby aan de hand is. Als er complicaties optreden dan kan er snel en gemakkelijk worden ingegrepen deze kan je dan doorverwijzen eventueel naar een gynaecoloog. Ook kan zij zelf de keuze maken voor de juiste behandeling. Maar zelfs na de bevalling is de verloskundige Rotterdam er nog, dit is om te kijken hoe het met jouw en je baby gaat na de bevalling. 

Door Redactie