Kraamzorg

Als je zwanger bent dan moet je natuurlijk aan veel denken, het kan vaak overheersend zijn en daarom enorm moeilijk om te focussen op de punten die belangrijk zijn en ook snel moeten gedaan worden. Daarom is het makkelijk om voor jezelf een lijstje te maken. Je hebt bijvoorbeeld een kraamzorg Rotterdam nodig, maar ook moet je een bevalplan hebben. Waar wil je bevallen? Thuis of in het ziekenhuis? Je kan het zelf be├»nvloeden en daarom is het juist zo belangrijk dat je deze keuzes maakt voordat de kleine er is. Maak het daarnaast ook bespreekbaar, als je bang bent wees eerlijk tegenover jezelf en je partner. 

Bevallen? Baby? Help!

Hieronder staan een paar tips die jouw kunnen helpen om door de zwangerschap en daarna heen te komen. 

Tip 1: Huur een kraamzorg Rotterdam in, dit is een extra steuntje in de rug als het met de nieuwe baby even zwaar is. Ouderschap is niet zomaar iets en voor de een gaat het wat makkelijker dan de ander. 

Tip 2: Bereidt je voor op wat er komen gaat, denk aan jezelf hierbij. 

Tip 3: Zorg voor een bevaltas, dit is een tas waarin je alles bij je hebt voor als de baby toch besluit om eerder of later of misschien wel op tijd te komen? Maak een lijst voor jezelf wat je graag allemaal mee zou willen hebben. 

Tip 4: Zorg dat je rustig blijft op elk moment van de dag, je lichaam is hard bezig vraag niet te veel van je lichaam en zorg dus voor genoeg rust. 

Tip 5: Eet wat je kan eten, heb je zin in ongezond eet het dan, het kan soms lang duren tot je weer aan bepaalde smaken bent gewend. 

Tip 6: Geniet van elk moment als je samen bent maar ook als de Kraamzorg Rotterdam er voor je is! 

Door Redactie